CHOCOLATE PROTEIN BAR

Aceste batoane sunt perfecte imediat dupa antrenament, dar pot fi savurate pe post de desert, mai ales pentru ca au un gust incredibil de bun. Daca nu-ti place insa ciocolata (!), poti sa renunti la ea, eliminand astfel 19 calorii per portie.

INGREDIENTS:

1 cana migdale raw
Un varf lingurita sare
1 lingurita scortisoara
200 g fulgi de ovaz
100 g pudra proteica cu gust de vanilie
Un sfert de cana sirop de artar
1/4 ciocolata pentru prajituri (optional)
DIRECTIONS:

Pregateste o tava de copt: da-o cu spray si pune o hartie de copt.
Pastreaza un sfert din cantitatea totala de migdale, taie-le marunt si lasa-le deoparte pentru ornament.
Intr-un robot de bucatarie, pune migdalele ramase si sarea si mixeaza-le pana cand migdalele devin o pasta.
Adauga peste ele fulgii de ovaz, pudra proteica si siropul ramas si da-le pe toate prin blender pana cand se maruntesc foarte bine.
Pune amestecul in tava, iar pe deasupra adauga migdalele.
Pune ciocolata la cuptorul cu microunde pana cand se topeste, apoi intinde-o deasupra continutului anterior. Taie totul in 12 portii egale si lasa-le la frigider 20 de minute.
Timp de preparare: 20 minute

NUTRITIONAL FACTS:

Continut nutritiv per portie (42,5 g): calorii 166, grasimi 6 g, colesterol 1 mg, sodiu 162 mg, carbohidrati 17,6 g, proteine 12,8 g.

 

 

 

       

About The Author

Leave A Comment

May 2017
M T W T F S S
« Apr   Jun »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031